Sub acest slogan a fost lansat CTLife, proiect despre care am pomenit pentru prima data aici. Imi face o deosebita placere sa contribui la acest proiect care a implinit aproape 3 saptamani si a totalizat in acest timp 64 de posturi.

Constantenii duceau lipsa unui astfel de site si nu spun acest lucru doar pentru ca ma numar printre colaboratori. Este adevarat ca exista reviste de tipul Zile si nopti sau Seara de Seara, dar acestea apar o data la doua saptamani, astfel incat multe evenimente pot trece fara a fi anuntate. De asemenea exista site-uri precum CityNights, PleasureMix, AnyPlace, AfterParty, doar ca sa enumar cateva, dar acestea nu prezinta decat un singur tip de eveniment – cele care in cea mai mare parte se desfasoara in cluburi. Nici pomeneala de o piesa de teatru, un concert simfonic, o lansare de carte sau o expozitie de fotografie.

In momentul de fata echipa CTLife este foarte mica, iar Constanta, chiar daca nu pare, este un oras destul de mare. Cu alte cuvinte, avem nevoie de colaboratori. Orice ajutor este bine venit. Ati auzit de un eveniment? Vrem si noi sa stim! In acest sens a fost facuta pagina “ajuta-ne si tu“. De asemenea orice eveniment care este anuntat pe site poate fi comentat. Cei care au luat parte la un anumit eveniment pot scrie 2-3 randuri despre acesta.

CTLife trebuie sa ajunga un site de referinta domeniu si ne propunem lucrul acesta pana la sfarsitul anului. Sau poate chiar mai devreme.

Advertisements