Pe 12 aprilie 2008, serviciul de interpretare gratuita a analizelor mediale pe Netmedic.ro a implinit un an! In tot acest timp au fost solicitate 3.461 cereri de intepretare, ceea ce ar insemna aproape 10 cereri/zi. Poate parea un numar mic, dar pentru mine inseamna mult si spun asta tinand cont si de mail-urile de multumire pe care le-am primit in acest rastimp. Sper ca intr-o luna sa imbunatatesc acest serviciu prin introducerea de noi analize si prin perfectarea celor existente.

Am sa redau mai jos cateva mesaje de multumire primite din partea utilizatorilor acestui serviciu:

felicitari pentru acest extraordinar serviciu,am 55 ani,sunt inca in activitate si cel putin in aceasta seara pot dormi linistita, pana maine cand voi merge la medic pt. interpretare,va multumesc si va doresc sanatate

Este util pentru cei interesati de starea sanatatii(in aceasta categorie ma includ), totodata reprezentand un punct de reper in luarea unor decizii privitoare la alimentatie si mod de viata. Multumesc.

Idee excelenta. Putem pune in balanta intepretarea medicului cu acest test si ne ajuta sa preantampinam diagnosticari gresite

Aceest serviciu are un rol ajutator si informativ in rindul populatiei,fiind binevenit printre cei ce nu reusesc sa inteleaga de la medici ce nu isi prea dau silinta sa faca pacientul sa inteleaga ce boala are sau ce trat sa urmeze.va sunt recunoscatoare ptr aceest serviciu si va doresc numai bine in tot ce faceti ptr informarea populatiei.

Util pentru informarea preliminara va rugam diversificati gama analizelor. multumiri

F . bun macar orientativ si tot e ceva decit nimic mai ales cine are habar de interpretare . Este complex , toate felicitarile mele .Cu siguranta ca veti avea multi vizitatori .Eu voi fi o cititoare fidela a acestui serviciu. Multumiri pentru aceste servicii.

Acest lucru ce il faceti este extraordinar deoarece mergem la medic si foarte simplu si usor ei trec peste aceste mici sau mari diferente in analizale noastre. Noi cadem din picioare ,ne este foarte rau dar in baza interpretarii medicilor a analizalor noastre suntem sanatosi tun. Prin acest serviciu formidabil al dumneavostra mai intelegem si noi anumiti termeni medicali care unii doctori le ignora explicatie crezand ca noi suntem atotstiutori. FELICITARI!

sunteti de o mare si recunoscuta omenie pentru ca veniti in ajutorul atator bolnavi care au nevoie de informatii si pe care de la diversi medici nu le pot obtine deoarece timpul este ffpretios pentru cei mai multi dintre medici si limitata pt ca nu au timp.va multumesc din tot sufletul ca existati si aveti rabdare si timp sa ne ascultati

MULTUMESC ! Normal ! nu se poate pune un diagnostic clar! Uneori nici medicii nu reusesc din prima .Dar pentru ca ni se dau niste explicatii pe intelesul tuturor , asta apreciez , ca fiind f. bine. FELICITARI !

Pentru ca vreau sa stiu , pentru ca vreau sa cunosc ,va multumesc mult pentru acest serviciu pe care il gasesc foarte util. E un inceput ,o speranta pe care mi-ati picurat-o in suflet ca informindu-ne , ne vom prezenta la medic si orice boala tratata in faza incipienta va fi mult mai usor de tratat. (doresc o tara cu oameni sanatosi)

Advertisements