Portalul orasului Constanta, www.constantaonline.ro, s-a relansat intr-o versiune beta. Prima versiune a portalului a fost lansata in 2002, iar pana in momentul de fata site-ul a suferit o serie de modificari si completari, atat ca functionalitati, cat si ca layout.

Ce aduce nou aceasta versiune? Pai in primul rand un design modern, mult mai aerisit si mai usor de navigat. Sectiunile principale sunt cuprinse in header, in meniul cu taburi, fiind astfel accesibile in orice moment.

Elementul de noutate absoluta il reprezinta “Ziarul de cartier“. Ziarul de cartier este locul in care utilizatorii inregistrati pot comenta asupra problemelor pe care le intampina zi de zi in cartierul in care domiciliaza. Se pot adauga poze si filmulete ce au legatura cu un anumit cartier constantean.

Mai este mult de lucru pana sa iasa din beta, anumite sectiuni precum “Locatii” nefiind implementate la momentul scrierii postului, dar sper sa merite asteptarea.

Asadar, pana e gata versiunea finala va puteti informa asupra evenimentelor din oras, puteti fi la curent cu ce se intampla in Constanta prin sectiunea de stiri, sau puteti discuta despre problemele cartierului in care locuiti.

Advertisements