Saptamana trecuta va vorbeam despre lansarea portalului Constanta Online si de faptul ca aduce doua sectiuni noi – ziarul de cartier si ghidul locatiilor din Constanta. Cea din urma a fost finalizata recent si cuprinde, pentru inceput, 32 de locatii din orasul Constanta. Dupa cum veti vedea, locatiile sunt impartite pe categorii (unele un pic cam vaste, cred ca la un moment dat va fi necesara introducerea subcategoriilor), iar pentru fiecare locatie se pot scrie review-uri.

Nu de putine ori am fost pusi in situatia de alege o anumita locatie (fie restaurant, centru medical, salon de cosmetica, spalatorie auto sau magazin de haine), dar nu eram foarte convinsi de alegerea facuta si aveam nevoie de parerile altor persoane. Sectiunea de locatii tocmai acest lucru isi propune – sa ofere cat mai multe informatii despre o anumita locatie in functie de experienta utilizatorilor in locatia respectiva.

Cu o mica doza de scepticism (deoarece in Romania UGC functioneaza cam greu) sper ca la dezvoltarea acestui ghid sa contribuie cat mai multi utilizatori si astfel sa ajunga un ghid de referinta al locatiilor din orasul Constanta.

Advertisements