Recent am fost nevoit sa fac un research pentru un client ce dorea sa achizitioneze 3 domenii pe nise foarte populare. Desigur toate combinatiile clasice erau cumparate, ba chiar si cele cu cratima sau mai putin obisnuite. Pentru unul din cele 3 domenii puteam opta pentru un nume web 2.0 si nu mica mi-a fost surprinderea cand am constatat ca toate cele generate de Dotomator erau cumparate. Spun asta pentru ca unele chiar nu au sens.

Si ca sa va scutesc de ore intregi de cautari esuate va recomand doua site-uri de unde puteti cumpara domenii de la cei care nu mai au nevoie de ele sau le-au cumparat cu scopul de a le vinde mai departe. Este vorba despre SitePoint Marketplace si forumul Digital Point.

Cititi cu atentie indicatiile oferite de vanzator pe SitePoint Marketplace deoarece de multe ori pretul pe care-l afiseaza este cel cu care incepe licitatia. Pe Digital Point puteti arunca o privire si pe acest forum de unde puteti cumpara atat domeniu cat si continutul site-ului. De cele mai multe ori sunt site-uri cu 10-15 articole.

Advertisements